Translate

9 Nisan 2012 Pazartesi

GÜZEL HİKAYELER 2

Hikaye Setlerinde İndirim Başladı! 
10 lu set SADECE 35 TL




 KAVRAM TEMELLİ HİKAYELER
DODİ DALGIÇ MI OLUCAK?
Sayı kavramı,meslekler ve deniz altı canlılarının,kelimelerin ahengi ile anlatıldığı''Değerler Eğitimi''ni destekleyen bu hikaye çocukların görsel algılarını geliştirecek çizimleri ile dikkat çekici bir özelliktedir.
BAY ÇEMBER
Geometrik şekil olan ''Çember''i öğretmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.Kavram eğitimini destekleyici bu öykü ile hızlı-yavaş,şekil, sayı kavramlarının pekiştirilmesi amaçlanmıştır ve'' Arkadaşlık'' olgusu ile değerler eğitimi desteklenmiştir.
MERAKLI DİLAY Yaşlı-genç kavramının yer aldığı bu öykü ile çocukların büyüme aşamasını eğlenceli bir anlatımla algılayabilmeleri amaçlanmıştır.
AYÇİN'İN YEŞİL ÇORAPLARIRenk kavramı dağınık-düzenli kavramı ile desteklenmiş olan bu öykü de ''Değerler eğitiminin bir parçası olan ''Sorumlulular''üzerinde durulmuş ve çocukların neden-sonuç ilişkileri ile olayları algılayabilmeleri kolaylaştırılmıştır.
KİTAP FABRİKASI
Özel gün ve haftalar için hazırlanmış bir öykü.Bir kitabın hazırlık aşamalarının yer aldığı meceraların sonunda çeşitli meslekleri tanımış olan çocuklar kimbilir belkide birer yazar ,birer çizer olmanın hayalini kuracaklar...
MUTLULUK KÖŞESİ
öğretmenlik.Meslek tanıtımının yer aldığı bu öykü ile çocukların sosyal-duygusal gelişimlerini desteklemek ve 'Mutluluk''hissinin önemini çocukların algılayabilecekleri bir somutlukta anlatabilmek amaçlanmıştır.
NEYİN NESİ SİFON SESİÖzbakım becerilerini geliştirmek ve ilginç çocukluk korkuları ile baş edebilmek için hazırlanmış kavram temelli,eğlenceli bir öykü.
SELİN SENİNLE GEZEBİLİR MİYİM?
Renkler,geometrik şekiller,sayılar daha bir çok kavramlar.Selin macerası bir oyuna dönüşüyor ve bu oyun eğlendirirken öğretiyor.Keyifli bir yolculuğa hazır mısınız?
SENİ GİD GİDİ AH GİDİMırnav kedi Gidi'yi çocuklarla tanıştırma vakti geldi.Hayvan sevgisi kazandırmak için eğlenceli bir içerikte hazırlanmış bu öykü görsel bir içerik ile çocuklarınız için hazırlanmıştır.
TASARRUFLU TUTİTasarruflu olmak.Değerler eğitimini destekleyen bir içerik ile çocuklarınızı destekleyebilir,doğru-yanlış kavramları le öğrenmelerini pekiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...